ahaks


ga sengaja tadi nemu file dokumen yang gue tulis 3 tahun yang lalu.
bacanya bikin gue senyum2 dan sedikit menerawang,
bolak balik ke 3 tahun yang lalu dan sekarang.
haha… funny isn’t it?
what a time… it really flies…

anyway, wish you all the best, bro 🙂

pic: 0305
“nggak lu banget ta, gak pake item”
😛

Advertisements

25 thoughts on “ahaks

  1. iyasnih said: suka lucu emang kalo liat ke”belakang”

    ada hal2 yang bisa dijadikan bahan joke dari masa lalutapi ada juga yang ga bisa, yas…tergantung seberapa ‘lucu’-nya ;p

say something

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s