what will happen on 06.06.06?

dis is so exciting!
i’ve been waiting for a loooooooong time for dis.

since the first time i saw the movie, i liked it very much. it was awesome!
and when i saw it once again on TV not so long ago, it still feel the same. it was great movie!
i’m waiting for the remake of the movie. waiting for so long…

apparently, they waiting for the perfect time to make the remake.
very perfect-fvcking-bloody-time!!!
it will be released on 6 june 2006
it’s 06.06.06
arghh!!! coooooooooollllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
im so excited!!!! woohoooo!!!!

check dis out: http://theomenmovie.com/

ooooohh i cant wait to see the movie!!

Advertisements

29 thoughts on “what will happen on 06.06.06?

  1. spinkage said: gw lebih prefer.. 30.06.06.. ada kancut merah terbang… :))

    ya ya.. itu juga gue nantikan… banyak film bagus yg misti ditonton…malam ini pun gue bingung… baru mau nonton da vinci code, sementara di teater sebelahnya wolverine dkk sedang bermain. adududu.. bingung saya bingung… mau nonton semuanyaaa….

  2. greyskymorning said: the beast number is the best number. tiga angka kembar gitu loh!! *lirik novi darajingga* ;p

    heuheuehue pas gw baca posting lo jam di komputer gw menunjukkan 5.55 pm..;p sipp! baca postingan 06.06.06 pas jam 5.55 pm dududududu…

  3. darajingga said: baca postingan 06.06.06 pas jam 5.55 pm

    hehehe…kayak lagunya slipknot yg “heretic anthem””…if you 555, i’m a 666what is like to be a heretic…”

  4. greyskymorning said: the beast number is the best number.

    really??ta lo gak serius khan?what so amazing with the beast? ;)the best number still ” 7 “…tapi pelem theomen ini memang oks bgts sich! yuk kita nantikan…

  5. originalshit said: ada apa dengan “7” chi???

    banyaaak!…kalo angka 7 jd org kesannya akan langsing cenderung kurus dan tinggi…simple tapi ga biasa, tegas dan bersahaja tapi juga murah senyum…kayak gw gt ;)HAhahahahaha….(maksa!)kabarnya Neraka juga ada 7 jenisnya….nah 7 akan selalu membuat gue inget supaya ngga ampe masuk diantaranya sampe 7 turunan dibawah gue…amiiiin!7 juga hasil akhir dari penjumlahan angka2 hidup gue…

say something

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s