dc dc dc (espc. buat yg rikues “love song for a vampire”)

inet kantor gue lagi lelet bin lemot bin bolot nih bbrp hari ini. speedy lagi bermasalah kah? atau si bos lagi skype-an? huhu.. entahlah… yg pasti bete koneksi suka putus-putus. gmail susah banget dibukanya (hari ini malah ga kebuka sama sekali), ym-an dc terus, buka mp lama, donlod gambar sambil makan ati, donlod lagu ga selesai2, sampe aplod lagu juga sering gagal. *sigh*…

buat yg request love song for a vampire-nya annie lennox, maaf yah kalo cuma dapet setengah. waktu ngaplod ada masalah, server eror, whatsoever… huhu… mendingan kalian ambil dari sini aja deh. dulu juga gue ngambil lagu2 dari situ, waktu inet kantor masih kenceng…

sbg gantinya yg ga seberapa, ini gue kasih teks lagunya aja.
selamat menikmati *berasa lagi kondangan* 😛

Love Song for A Vampire
Annie Lennox

Come into these arms again
And lay your body down
There’s a lovers trembling heart
Is beating like a drum
It beats for you
It bleeds for you
It knows not how it sounds
For it is the drum of drums
It is the song of songs

Once I had the rarest rose
That ever deigned to bloom
Cruel winter chilled the bulb
And stole my flower too soon
Oh loneliness
Oh hopelessness
To search the ends of time
For there is in all the world
No greater love than mine

Love O love O love
O love O love O love
O love Still falls the rain (still falls the rain)
Love O love O love
O love O love O love
O love Still falls the night
Love O love O love
O love O love O love
O love Be mine forever (be mine forever)
Love O love O love
O love O love O love
O love O love O love
O love O love O love

Let me be the only one
To keep you from the cold
Now the floor of heaven is laid
With stars of brightest gold
They shine for you
They shine for you
They burn for all to see
Come into these arms again
And set this spirit free

Advertisements

13 thoughts on “dc dc dc (espc. buat yg rikues “love song for a vampire”)

  1. greyskymorning said: ivan: ic ic.. tapi kok ga semua orang ngalamin koneksi bermasalah ya?

    kayaknya eamng ada ‘factor lain’ yg menyebabkan keadaan lu sama gw ‘unbelieveable’ sama, sering bareng momentnya ahahahaha.. 😛

  2. greyskymorning said: yaelah… fear factor kalo harus makan kecoa madagaskar. arrrgghh!!!*menyemprotkan racun anti serangga secara membabi buta*

    aaaaaaaaaaaaarrgh.. *naek korsi, loncat2, semprot2 glade rasa green tea*

say something

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s